Завдяки обласній раді у Бучачі вирішується ряд проблем

 Завдяки обласній раді у Бучачі вирішується ряд проблемСьогодні, 10 серпня 2018 року, Бучач відвідав голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук. Він ознайомився із перебігом ремонтних робіт у приміщенні, яке нещодавно передала району зі своєї комунальної власності обласна рада. Сюди переїде дитяча поліклініка та Бучацький центр первинної медико-санітарної допомоги.

Віктор Овчарук спільно з головою Бучацької районної ради Віталієм Фреяком, головним лікарем Бучацької ЦКРЛ Олегом Щиголем, головним лікарем Бучацького центру ПМСД Сергієм Головецьким цікавився ходом ремонтних робіт, спілкувався з медперсоналом .

 Завдяки обласній раді у Бучачі вирішується ряд проблемА у звільненій історичній будівлі на вулиці Шкільній розміститься Бучацька дитяча художня школа. Очільник області висловив сподівання, що цей заклад вже на початку навчального року зможе відсвяткувати новосілля. «Депутатський корпус обласної ради з розумінням поставився до проблем Бучацької художньої школи. Тому не було жодних перешкод для передачі приміщень. Адже все це для дітей. Вчитися вони мають у належних умовах», - наголосив Віктор Овчарук.

Голова обласної ради також цікавився, як триває реставрація Бучацької ратуші. Роботи реалізовуються за кошти Державного фонду регіонального розвитку (виділено понад 9 мільйонів гривень), а також за співфінансування з місцевого бюджету (2 мільйони). «Зберегти цю унікальну пам’ятку, яку прикрашають роботи Іоанна Пінзеля, – надважливе завдання для усіх гілок влади», - наголосив Віктор Овчарук.

te-rada.org