Спорт

Мар’яна Василик – чемпіонка України з пауерліфтингу

Мар’яна Василик – чемпіонка України з пауерліфтингу22-26 листопада у Коломиї тривав чемпіонат України з пауерліфтингу серед вихованців ДЮСШ. У складі збірної області у віковій категорії до 15 років виступила учениця 10 класу Бучацької гімназії ім. В. Гнатюка Мар’яна Василик і стала чемпіонкою України! У силових видах її результати такі: присідання зі штангою – 112,5 кг, жим лежачи – 65 кг, станова тяга – 122,5 кг. У підсумку – 300 кг, що на 5 кг вище за перший дорослий розряд. Перемогла Мар’яна із суттєвим відривом: результат спортсменки на другому місці - 260 кг, на третьому – 240 кг. Готував її до змагань майстер спорту Ярослав Козюпа.

Високі досягнення юних спортсменів Бучаччини

Нещодавно у Скадовську відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років. У змаганнях взяли участь десятки спортсменів з усієї України. Серед них – бучачанин Роман Гудз.

Наталія Стребкова виборола срібло

Наталія Стребкова виборола сріблоСьогодні, 15 липня 2017 р., на Чемпіонат Європи серед молоді Наталія Стребкова, дружина Бучаччанина Івана Стребкова, виборола срібло в трьох кілометровій дистанції з результатом 9:44'52.

Наталія Стребкова приймає участь в Чемпіонат Європи серед молоді

Сьогодні, 13 липня 2017 р., розпочався Чемпіонат Європи серед молоді в якому приймає участь дружина Бучаччанина Івана Стребкова, Наталія Стребкова.

Три медалі Наталі та Івана Стребкових на чемпіонаті України з легкої атлетики

Головний старт національного зимового сезону - чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні - впродовж трьох днів тривав у манежі Сумського державного університету. Основним завданням цих змагань, окрім визначення переможців та призерів, відкриття нових імен і нових рекордів, став відбір на участь в чемпіонаті Європи, який 3-5 березня пройде в Белграді (Сербія). Як повідомляє Федерація легкої атлетики області, успішно виступили на всеукраїнській першості у Сумах тернопільські легкоатлети Наталя та Іван Стребкови, які представляють ФСТ «Динамо» та ШВСМ (тренери Ігор Сташко, Олександр Степанюк).