Вітання

Бучачина отримала «Заслуженого працівника культури України»

Сьогодні, 28 червня 2017 р., стало відомо, що Президент України П. Порошенко з нагоди Дня Конституції України відзначив Гребеньовського Віктора Мирославовича – диригента народного аматорського інструментального ансамблю «Опус» Бучацького районного комунального будинку культури державною нагородою «Заслужений працівник культури України».

Різдвяне привітання воїні АТО

Різдвяне привітання воїні АТОСпілка воїнів АТО та Волонтери Бучаччини в першу чергу щиро вітають бійців, які зараз святкують у зоні проведення АТО, їхні родини, а також жителів Бучаччини із Різдвом Христовим!

Лисого Богдана Володимировича

Друзі та колеги по роботі від усієї душі поздоровляють Вас з Днем народження приєднуючись до численних поздоровлень бажають щоб Вас завжди супроводжувала удача, доля була до вас прихильною. Нехай кожен день приносить Вам нові перемоги та досягнення.

Здоров’я вам, щастя, радості, гарного настрою, везіння у всіх починаннях успіхів у роботі.

 

Пащин Оксану Степанівну

Колектив Землевпорядної фірми ПП Крижанівського В.Г. вітає Пащин Оксану Степанівну з днем народження:

Бажаємо здоров'я міцного,
Щастя без краю,
Усього найкращого щиро бажаєм.
Щоб серце ваше зігрівало тепло,
Щоб завжди в душі панувало добро,
Краси і наснаги, здоров'я без ліку,
І довгого-довгого щедрого віку. 

Івасишина Анатолія Григоровича

21 вересня 1985 року

Колектив Землевпорядної фірми ПП Крижанівського В.Г. вітає з  днем народження. Поважаємо за життєрадісність і оптимізм, любимо за добру вдачу і щедрість душі! Поздоровляємо з кращим святом в році, бажаємо здоров'я і всього найчудовішого! 

 

З днем рятівника

Вітаємо усіх працівників рятувальної служби (МНС) із їхнім професійним св'ятом! 17 вересня, в середу,  відбулося урочисте засідання з нагоди Дня працівників цивільного захисту. В цей день їх прийшли привітати...