В Бучачі пам’ятають про Небесну Сотню

Сьогодні, 20 лютого 2017 р., в третю річницю жахливо-кривавих подій на Майдані у Києві, які сколихнули увесь світ, о 15:00 Бучачани зібралися на мітинг-реквієм перед меморіальною дошкою Героїв Небесної Сотні, яка встановлена поблизу будівлі РДА, щоб віддати шану та пам'ять Героям, які поклали своє життя за свободу та незалежність нашої Держави.
Дійство розпочалося із поминального Богослужіння, яке відправили священнослужителі нашого міста. Відтак до присутніх із промовою звернувся представник священнослужителів та влади.
Цікаво було послухати виступ Володимира Вікарчука – захисника України, який був поранений підчас Майдану та обороняв нашу країну в зоні АТО, а зараз демобілізований і займається волонтерством.
Згодом до присутніх звернулася п. Марія Яремко, яка була класним керівником у Героя Небесної Сотні та Героя України Ігоря Костенка. Пані Марія щиро та відверто розповіла про заслуги та здобутки Ігоря.
Дійство завершилося піснею "В нашому серці" у виконанні Наталії Музичук, поезією присвяченою Героям та покладанням свічок.
фото Бучацької РДА