Хроніка МНС

За інформацією Бучацького підрозділу МНС. * 12  грудня    о 10 год. 45 хв. в м. Бучачі на вул. Галицькій, 92 внаслідок пориву вітру  на проїжджу частину дороги впало дерево. * 12 грудня  о 10 год. 45хв. в м. Бучачі на вул. Галицькій, 92 внаслідок пориву вітру  на проїжджу частину дороги впало дерево. 13  грудня   о 17 год. 18 хв. в с. Жизномир  виникла пожежа в літній кухні  Ганни Іларіонівни Винник.*

Про небезпеку пожеж знає нібито кожен, проте всю серйозність “простих істин“ усвідомлюють, коли вже, на жаль, буває пізно.


* 12  грудня    о 10 год. 45 хв. в м. Бучачі на вул. Галицькій, 92 внаслідок пориву вітру  на проїжджу частину дороги впало дерево.  Було пошкоджено лінію електропередачі та зв’язку. На місце події відразу ж прибула оперативно-рятувальна служба МНС м. Бучача. Своїми злагодженими діями рятувальники швидко ліквідували перешкоду для руху на автошляху.

* 13  грудня   о 17 год. 18 хв. в с. Жизномир  виникла пожежа в літній кухні  Ганни Іларіонівни Винник.  Збитки, завдані пожежею, орієнтовно становлять 9500 грн. Причиною загоряння стало коротке замикання електромережі. Врятовано матеріальних цінностей на 45000 грн.

Про небезпеку пожеж знає нібито кожен, проте всю серйозність “простих істин“ усвідомлюють, коли вже, на жаль, буває пізно. Помилкова впевненість в особистій безпеці присипляє пильність, призводить до ігнорування елементарних правил пожежної безпеки. Так і до лиха недалеко. А вогняна стихія безжалісна, вона знищує все на своєму шляху: будь-то будинок, споруда чи людське життя. Тож не  будьте безпечними.