Пожежа на ТзОВ «Бучачагрохлібпром».

  25 жовтня  о 17 годині загорілася сушарка на території  ТзОВ «Бучачагрохлібпром». Внаслідок несвоєчасного виявлення загоряння в сушці під час технологічного процесу вогонь  вчасно не вдалося  локалізували.

За повідомленням пожежно – рятувальної  служби м.Бучача, в суботу , 25 жовтня  о 17 годині загорілася сушарка на території  ТзОВ «Бучачагрохлібпром». Внаслідок несвоєчасного виявлення загоряння в сушці під час технологічного процесу вогонь  вчасно не вдалося  локалізували. На місце події викликали пожежників. За словами працівника МНС, основну частину зерна вспіли забрати. Втрати склали стара зерносушка, яка пропрацювала 30 років та приблизно 500 кг. зерна. На наше запитання про втрати, працівник підприємства ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Богдан Іванович Гузовський відповів: «Нам про це нічого не відомо».

 Інформація агентства  УНІАН  

"Така ж пожежа трапилася 25 жовтня в Бучачі на території ТзОВ “Бучачагрохлібпром”, де загорілася зерносушка ДСП-50. Внаслідок пожежі вогнем знищено близько 5 тонн соняшнику, пошкоджено устаткування. Причина пожежі та матеріальні збитки встановлюються"

http://gazeta.ua/index.php?&id=264237