Хроніка Бучацького РВ МВСУ.

20 жовтня. В  чергову частину  звернувся житель м.Бучача з проханням допомогти розшукати злодія, який розкомплектував його автомобіль ВАЗ. 23 жовтня працівниками міліції вилучено  готовий про вживання наркотичний засіб.  25 жовтня. В ніч скоєно крадіжку в с.Стінка. 25 жовтня. На повороті виїзду об’їздної дороги Івано-Франківськ – Тернопіль перекинувся мікроавтобус з пасажирами. 26 жовтня. Біля стадіону «Колос» сталася дорожньо – транспортна  пригода.

20 жовтня. В  чергову частину  звернувся житель м.Бучача з проханням допомогти розшукати злодія, який розкомплектував його автомобіль ВАЗ. 18 жовтня власник приїхав на машині до лісу і пішов по гриби. Коли повернувся з повним кошиком , застав машину розкомплектовану. Після проведення пошукових заходів, працівниками міліції було встановлено особу, яка скоїла розкомплектування автомобіля та притягнуто її  до  кримінальної відповідальності. Завдані збитки повернуто.

23 жовтня. В  жителя м.Бучача, який вживає наркотичні засоби, працівниками міліції вилучено  готовий до вживання наркотичний засіб, який він виготовив з лікарських препаратів для власного вживання.

25 жовтня. В ніч скоєно крадіжку в с.Стінка. З  магазину приватного підприємця, шляхом проникнення через вікно( зламавши попередньо решітку) викрадено продукти харчування на суму 250 грн. На місці події вияснено, що крадіжку скоїв житель Луганщини, який спільно з деякими особами привезли кавуни в обмін на картоплю. Винного притягнуто до адміністративної відповідальності. Завдані збитки повернуто.

25 жовтня. На повороті виїзду об’їздної дороги Івано-Франківськ – Тернопіль  сталася дорожньо-транспортна пригода – перекинувся мікроавтобус з пасажирами. Один пасажир отримав легкі тілесні ушкодження. Це повідомлення  черговий міліції отримав о 10,50.

26 жовтня. В 00,05 год. Надійшло повідомлення від чергового лікаря ЦРЛ. Біля стадіону «Колос» сталася дорожньо – транспортна  пригода. Перекинувся автомобіль « Рено ».  Водій та пасажир   отримали тілесні ушкодження та були доправлені  в лікарню. Один з них помер у лікарні.