Отак і живемо...

У Возилові люди відмовляються від компенсацій, бо їх замучили перевірки. Кажуть жителі Возилова - «Най ліпше забирають ті гроші назад державі, як мають так мучити всіх».

"Но було стілько перевірок, що нам життя нема" - скаржаться возилівчани. Під час повені вода із Дністра піднялася біля Возилова на 15 метрів. Компенсацію виділяли із розрахунком 50 грн. за сотку. Найбільше можна було отримати 1,5 тис. Гривень за 30 сотих. На четвертий день після стихії до району терміново потрібно було здати дані по затоплених площах, але як ті дані було зробити, як навколо – Дністер!
За місяць до повені у Возилові обрали сільського голову Івана Слободяна, бо цілий рік ніхто не погоджувався на посаду керіника села. А тепер сільській владі дорікають, що людські городи розміщені неподалік Дністра. А обробляти землю можна за 100 метровою зоною. Ті городи ще до 1992 року були роздані. Там старенькі люди живуть. А цілий серпень перевірка за перевіркою по п’ять разів на день в кожну хату. «Ми готові ті гроші відати, лиш би сільського голову лишили в спокої з тими ревізіями. Він газ провів до села. Школу, яка вже 10 років закрита стояла, ремонтує» - кажуть жителі Возилова. «Най ліпше забирають ті гроші назад державі, як мають так мучити всіх».