Від душі до душі.

04 червня 2008 року  в районному будинку культури відбулося свято для дітей з особливими потребами  “Від душі до душі” з нагоди  Міжнародного Дня захисту дітей . Під час свята працював інформаційний майданчик.
Ніхто з дітей не залишився поза увагою – всі присутні в залі отримали  подарунки. далі-"Детальніше"

 

Організатор свята Бучацький районний центр  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді   за підтримки  відділу освіти та відділу культури Бучацької районної державної адміністрації. Учасників свята привітали : заступник голови Бучацької районної  державної адміністрації Рій Євген Васильович, заступник начальника управління праці та соціального захисту Гафткович Людмила Орестівна, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Міщанчук Анжеліка Андріївна , провідний спеціаліст служби у справах дітей Бучацької адміністрації Цимбалюк Галина Іванівна. Творчі  і талановиті діти :  Михайло Рибалт із Бучача, Олександр Білобровенко з с.Пишківці, Уляна Голован із с.Скоморохи були нагороджені грамотами голови  Бучацької  районної державної адміністрації  та подарунками. Присутні на святі  мали змогу ознайомитися  з творчими роботами з бісеру Улянки Голован та малюнками Сашка Білобровенка.
Під час свята працював інформаційний майданчик Бучацького районного центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді , де батьки дітей мали можливість отримати безкоштовні консультації лікаря – ребілітолога  А.П.Вовка, завідуючої психолого - медико - педагогічнї консультації відділу освіти райдержадміністрації Хоміцької Н.В., психолога Базишин В.А., отримати інформаційні листівки Бучацького РЦСССДМ.
Дітям і батькам свої музичні  вітання  дарували Марічка Леськів, Віталіна Нетреб’як ,а  учасники дитячого експериментального класу Бучацької  державної музичної школи  зіграли виставу “Весняна казочка” (керівник Світлана Дем’янчук). Волонтери Бучацького РЦСССДМ  провели  з дітьми цікаві ігри та розваги.
Ніхто з дітей не залишився поза увагою – всі присутні в залі отримали  подарунки. А це стало можливим завдяки  меценатам, яким ми висловлюємо щиру подяку : Василю Васильовичу Бабалі, Марії Павлівні та Петру Івановичу  Гадзам , Ярославу Михайловичу Сличенюку, Михайлу Кулику. Бажаємо вам усім міцного здоров’я!

Микола Мицьо – провідний спеціаліст районного         центру соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді