Останній дзвоник пролунав у Бучачі.( Фото )

Зміст статті

Настало свято , якого чекали всі – і вчителі, і учні. До нього йшли цілий навчальний рік.Тож, щиро вітаємо всіх зі святом Останнього дзвоника. І, звичайно, дарунок від адміністрації сайту-фотографії  з різних шкіл м.Бучача- гімназії, ЗОШ № 1,ЗОШ № 2. далі-"Детальніше"

З самого ранку всі метушилися, купляли квіти, гарно одягалися, відбувалися останні приготування – хвилювалися, однозначно, всі: учні від першого до останнього класу, вчителі, дирекція, запрошені на свято, бабці, дідусі і навіть погода підкреслювала важливість цієї події ясним сонечком. Приємно, що в кожній школі свято Останнього дзвоника проходить по-своєму гарно і дивуєшся, що люди мають стільки фантазії та можуть провести це  свято по-іншому.  Тож, щиро вітаємо всіх зі святом Останнього дзвоника. І, звичайно, дарунок від адміністрації сайту-фотографії  з різних шкіл м.Бучача- гімназії, ЗОШ № 1,ЗОШ № 2. Так як і минулого разу, на світлинах немає логотипу сайту, ви можете вільно їх взяти в користування. Якщо ви хочете отримати якісну світлину, просимо звернутися з 31  травня  у  "Коніку фото-експрес" І.Винниченка (біля ратуші) і замовити те, що вас цікавить.

Свято Останнього дзвоника в гімназії ім.В.Гнатюка

Копія розміщеної інформації можлива тільки з активним гіперпосиланням на www.buchach.org.ua.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних матеріалів та інформаційних статей, коментарів користувачів, які розміщені на сторінках сайту, а також за наслідки їх публікації і використання. Думка авторів статей, коментарів, розміщених на наших сторінках, можуть не співпадати з думками і позицією адміністрації.

Joomla Templates & WordPress Themes - GavickPro