Бучацькій державній музичній школі - 45

Уже стало доброю традицією кожного року, в цю весняну пору вчительським та учнівським колективом Бучацької державної музичної школи звітувати перед глядачами Бучаччини.

А цього року виповнюється 45 років з дня заснування школи, яка запрацювала у м.Бучачі в 1963 році. За цей час із стін школи вийшло більше двох з половиною тисяч випускників, які працюють по всій Україні та у багатьох країнах світу, а також є викладачами музичних училищ, академій та інших учбових закладів. Серед них - заслужені працівники культури, професори. Колектив Бучацької державної музичної школи нараховує тридцять викладачів. Крім учбового процесу- навчання гри на інструменті-учні вчаться співати, отримують теоретичні знання та знайомляться на уроках музичної літератури з музикою різних часів і народів світу. Учнів Бучацької музичної школи добре знають не тільки в Тернопільській області, а й за її межами, адже не раз вони на різних конкурсах  отримували призові місця (про ці події було написано на сайті).

Тому у вівторок, 27 травня, у районному будинку культури було про що розповідати директору школи - Кривко Марії Іванівні. Згадували про минуле – чудових викладачів, талановитих учнів та про тих, ким гордиться школа сьогодні. А потім лунала музика, грали та співали діти та викладачі школи, показуючи свою майстерність виконання, для яких найкраща нагорода - це аплодисменти вдячних глядачів.
P.S. Якщо хтось з випускників минулих років має бажання залишити декілька слів, просимо залишити в коментарях.