Новини

  • В с.Підзамочок та с.Возилів 1 червня обиратимуть голів сільських рад.
  • В Золотому Потоці билися до 80 чоловік!
  • Психічно хворий побив двох літніх жінок
  • Порохова. Під час чергового скандалу дружина порізала чоловіка.

  • Згідно з Постановою Верховної Ради України № 185, 186 від 20 березня 2008 р., в зв’язку з достроковим  припиненням повноважень  голів сільських рад с.Підзамочок та с.Возилів, призначено позачергові вибори нових голів на 1 червня 2008 р. На сьогоднішній день кандидатами зареєстровано: Підзамочок – 3 осіб : Луців Микола Ярославович, 1966 р.н., тимчасово непрацюючий, житель с.Звенигород, Биць Степан Степанович, 1968 р.н., працює начальником автозаправки “ОККО “, житель с.Підзамочок, Лепак Іван Іванович, 1981, спеціаліст управління земельних ресурсів у Бучацькому районі, житель с.Підзамочок.  На  посаду Возилівського сільського голови балотується 2 осіб – Слободян Іван Васильович, 1968 р.н., вчитель музики місцевої школи, Стрільчук Михайло Васильович, житель м.Коломия, пенсіонер, 1938 р.н.
  • 27 квітня житель м.Бучача , раніше судимий, психічно хворий, наніс тілесні ушкодження  двом жінкам похилого віку. Одна з жінок перебуває на стаціонарному лікуванні з переломом пальця. Ведеться слідство, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

  • В с.Порохова постійно відбувалися сварки у сім’ї між дружиною та чоловіком. 28 квітня, після чергових погроз нетверезого половини, жінка вихопила ніж у свого чоловіка і нанесла йому декілька ножових поранень. На даний час чоловік перебуває в лікарні.
  • Надзвичайна подія сталася в Золотому Потоці, яка сколихнула це маленьке селище. Ввечері, 3 травня відбулася бійка між хлопцями з с.Сновидів, смт. Золотого Потоку та м.Бучача. Приблизна кількість учасників – до 50 чоловік (за  непідтвердженою інформацією із слів мешканців села до 80) З Бучача приїхали на машинах і бусах, з сторони с.Сновидів прийшла колона хлопців. За словами місцевих жителів-до Зарваниці набагато менше народу йшло. Результат – побиті люди, пошкоджені машини, поламані лавки, штахети. Селищу завдано матеральної шкоди. Дивний факт-в лікувальні заклади по допомогу ніхто не звертався.  Проводиться перевірка по данному факту.
    P.S. Цікаве речення почув сьогодні в коридорах: “Навіть кримінальна відповідальність не зупиняє нікого!“. Ну що ж, дожилися, хай живе українське та російське кримінальне телебачення!