Прем’єра вистави.

22 квітня 2008 року в залі  районного Будинку культури відбулася  прем’єра вистави Наталі Забіли“ Весняна  казочка”  у постановці учнів театрального класу Бучацької державної музичної школи

  22 квітня 2008 року в залі  районного Будинку культури відбулася  прем’єра вистави Наталі Забіли  “ Весняна казочка”  у постановці учнів театрального класу Бучацької державної музичної школи ( режисер – викладач  Табачак-Дем’янчук С.В.)
      Казочка розкриває життя весняного лісу - про працьовитих та дбайливих мурашок, бджілок та про красеня - метелика, який на прикладі бджілок та мурашок також стає працьовитим. І щоб даремно не літати із квітки на квітку, почав переносити пилок у лапках . Глядачі, мов зачаровані, спостерігали за подіями на сцені, як метелик – скакунець  перетворився на працьовитого, корисного метелика. Дійство на сцені завершилося аплодисментами вдячних глядачів, адже гарна гра юних акторів, чудові костюми, музичне оформлення та режисерська робота цього дуже заслуговували.
       Глядачі захоплено аплодували: Тетянці Паращук, Вікторії Вонсяк, Вікторії Галаван, Марійці Мервяк, Роману Гнапу, Михайлику Кацану, Сергійкові Цибульському, Насті Пасічник, Дмитрику Вонсяку, Діані Зарівній, Юлії Биц, Марійці Луців, Мар’янці Кирик, Світланці Голик, Оксанці Хоміцькій.
       За словами режисера Табачак-Дем’янчук С.В., плануються  виступи з казочкою  в районному будинку культури та виїзд у школи та дитячі садочки району.