БУЧАЧ.НОВИНИ.КОРОТКО.

  • Тривають роботи по благоустрію у Бучацькому районі. До Великодніх свят на Бучаччині всі роботи, пов’зані з прибиранням, озелененням  територій повинні бути закінчені. Але, цей процес, на відміну від інших років, не буде акційним – він буде тривати до кінця року. Увагу буде приділено засміченості територій, стихійним сміттєзвалищам, придорожним смугам. За словами заступника голови Бучацької РДА Григоришина В.М., адміністрація стурбована великим рівнем засміченості району і саме тому відбулася поїздка голови Бучацької РДА  Пастуха Т.Т. у Броди на Львівщину, де є завод, який виготовляє лінії для переробки сміття, цікавився які лінії можна було б закупити для району. Після вивчення цього питання потрібно буде знайти підприємця, який зацікавиться в утилізації, а можливо і в первинній переробці сміття, а також сортуванні. Це повинно бути вигідним для підприємця і для нас усіх. Цей проект можливо реалізувати навіть цього року.

  • В м.Бучачі створено і діє відділ реєстрації державного реєстру виборців. Він розміщений на першому поверсі адміністрації. Тепер кожний громадянин України має можливість перевірити дані про себе не під час виборчої компанії, а в любий час і вчасно внести зміни . Це дасть вам гарантію, що ви будете у списках виборців і зможете віддати свій голос за  вибраного кандидата чи партію.

  • Напередодні Великодніх свят приємною несподіванкою був подарунок для багатодітної сім’ї з с.Пушкарі. Працівники Тернопільської ОДА, Бучацької РДА, відділу у справах сім’ї та молоді Бучацької РДА вручили газову плиту щасливій родині. Нещодавно це село газифікували і цей подарунок дуже доречний, адже він допоможе вирішити багато побутових проблем.