Ви маєте Паску, а ваш сусід?

За декілька  днів, в НАС найбільше Християнське свято, декілька років ми робили проект "Відсвяткуємо Великдень разом", це проект для одиноких, старших людей, які самі залишилися вдома і не відчувають тих свят, бо вони одинокі.

Цей проект проводили під патронатом монастиря оо.Василіян, розвозили Пасхальні кошики, на сам Великдень збирали цих людей до церкви на спільну молитву і обід. Для підготовки і проведення було залучено багато людей і часу.Зараз настали інші часи і повірте, що багато ще дуже зміниться в різні сторони, але ці одинокі старші люди залишилися один на один і ще більше замкнулися в собі.

Силами маленької громади підприємців, МИ цього року розвезли якусь кількість пакунків(продукти харчування) просто для того, щоб люди мали що їсти. Але охопили далеко не ВСІХ, через причину, що  не знаємо ХТО і ЯК живе, тому не мали можливості робити розгорнуту акцію.

Тому, звертаюся до ВСІХ небайдужих людей, підприємців. Якщо ВИ знаєте сусідів, або взагалі людей, яким вкрай потрібна допомога, надайте посильну допомогу чим можете, продуктами, ліками, добрим словом чи навіть грошима, щоб ВОНИ відчули Вашу турботу, Вашу щирість,  

Не для реклами, але потрібно скласти списки цих людей і потрошку помагати цілий рік. Деколи одинокій людині потрібне тільки спілкування для щастя.

Зробіть добру справу, бо ніхто не знає, що НАС чекає.

Дякую ВСІМ. 

З Великоднім вітанням, Василь Юрків.