АНОНС ГАЗЕТИ «НОВА ДОБА» за 20лютого 2009 р.

МІСТО БЕЗ ВОДИ…АБО ХТО І ЧОМУ ВИМКНУВ СВІТЛО НА НАСОСНІЙ СТАНЦІЇ * В ОЗЕРЯНАХ БАГАТОДІТНІЙ СІМ‘Ї ВРУЧЕНО КЛЮЧІ ВІД БУДИНКУ * ГАЗ МОЖНА ЗАМІНИТИ СОЛОМОЮ? * У БУДИНКУ КУЛЬТУРИ СЕЛИЩА ЦУКРОВОГО ЗАВОДУ ВІДКРИЮТЬ СЕЦІЮ БОЙОВОГО УКРАЇНСЬКОГО ГОПАКА, ПОНАД ПІВТОРИ ГОДИНИ НА ПРЯМОМУ ТЕЛЕФОННОМУ ЗВЯЗКУ ВІДПОВІДАВ У ВІВТОРОК ЧИТАЧІВ ГАЗЕТИ ГОЛОВА РДА ТАРАС ПАСТУХ * Політична трибуна - НОВА ОБЛРАДА: СТАРІ ГРАБЛІ  ЧИ СТРИБОК І МАЙБТНЄ? * Обстежено підвали багато по верхівок. * Посоромилась вагітності і …ледь не померла при пологах. * Жіночі історії. *

МІСТО БЕЗ ВОДИ…АБО ХТО І ЧОМУ ВИМКНУВ СВІТЛО НА НАСОСНІЙ СТАНЦІЇ

10 лютого в післяобідню пору на насосну станцію м. Бучача прибула бригада працівників РЕМ, які запломбували електроприлади, і майже на добу центральна частина міста залишилась без води. Більш детально про цей випадок і про це , що спричинило таку ситуацію, про це розповідає перший заступник міського голови Йосиф МОСЦІПАН

В ОЗЕРЯНАХ БАГАТОДІТНІЙ СІМ‘Ї ВРУЧЕНО КЛЮЧІ ВІД БУДИНКУ

Минулої  п’ятниці голова ОДА Юрій Чижмарь разом із головою райдержадміністрації Тарасом Пастухом  та головою районної ради Олегом Михайлівим вручили багатодітній  сім‘ї  Рутків документи на право власності та ключі від будинку, право власності та ключі від будинку, придбаного у с. Озеряни за кошти обласного та районного бюджетів.

ГАЗ МОЖНА ЗАМІНИТИ СОЛОМОЮ?

У  час,коли економіка України стогне від цін на Російський газ, питання використання альтернативних та впровадження нетрадиційних джерел находжень енергії, стало надзвичайно актуальним. Польща пережила це кілька років тому і нині там для опалення газ практично не використовується. Про те, як і побуті можна обійтися без голубого палива, в понеділок група фахівців із сусідньої держави розповідала в держагроколеджі

У БУДИНКУ КУЛЬТУРИ СЕЛИЩА ЦУКРОВОГО ЗАВОДУ ВІДКРИЮТЬ СЕЦІЮ БОЙОВОГО УКРАЇНСЬКОГО ГОПАКА, гуртки художньої самодіяльності, спортивні секції. Розмова з Бучацьким головою Омеляном Оверко.

ПОНАД ПІВТОРИ ГОДИНИ НА ПРЯМОМУ ТЕЛЕФОННОМУ ЗВЯЗКУ ВІДПОВІДАВ У ВІВТОРОК ЧИТАЧІВ ГАЗЕТ ГОЛОВА РДА ТАРАС ПАСТУХ

У вівторок 17 лютого в редакції газети «Нова доба» відбулосьпряме телефонне спілкування голови районної державної адміністрації Тараса Тимофійовича Пастуха «гарячою», адже замість запланованих  60 хвилин вона тривала півтори години. За цей час пролунало понал два десятки телефонних дзвінків. Такої активності наших читачів уже давно не спостерігалось і це свідчить лише про одне – високий рівень довіри людей до голови РДА

Політична трибуна - НОВА ОБЛРАДА: СТАРІ ГРАБЛІ  ЧИ СТРИБОК І МАЙБТНЄ?

Лікарі, вчителі, працівники закладів культури і чиновників місяцями не отримують зарплат. Будівництво і ремонт бюджетних закладів зупинено. Стоять роботи на дорогах і водогонах. Частішають комунальні аварії, виникають транспортні проблеми. Таким може бути майбутнє Тернопільщини у 2099 році, адже протистояння і чвари в облраді привезли до того , що область чи не вперше за 17 років опинилась без бюджету. Уся робота влади паралізована.

Обстежено підвали багато поверхівок. Відповідно до урядового листа про нещасний випадок, який стався 24 грудня 2008 р. в м.Євпаторії, було створено відповідну комісію і обстежено  172 багатоквартирні будинки у м.Бучачі.

Марія Пискливець із Цвітови : « Німецькі бауери не тільки нас добре харчували та одягали, але й платили гроші…». Все менше залишається живих свідків тих подій, коли в 1944 р. наших земляків  масово вивозили на примусові роботи в Німеччину.

Посоромилась вагітності і …ледь не померла при пологах. Нещодавнодо районної лікарні було доставлено жінку з Трибухівців, яка мала народжувати. Здавалося б, ситуація не надзвичайна, але вагітна жінка була і дуже важкому стані. До того ж з’ясувалось, що вона не стояла на обліку в жіночій консультації, не була під наглядом  медиків і жодних даних про стан її здоров’я лікарі не мали.Тривоги додавало й те, що жінці 48 років, має 5 дітей, останній раз народжувала 17 років тому.

Жіночі історії. «Я  заздрила навіть її імені. Мені завжди здавалося, що природа і доля аж надто щедро обдарувала мою сестрою».  

Оголошення опубліковані в газеті «Нова доба»

ПРОДАЮ 3-кiмнатну квартиру загальною площею 75,5 кв. м з присадибною дiлянкою (6 со-ток). Адреса: м. Бучач, вул. Шевченка, 25, кв. 4. Тел.: 2-90-09, 8-097-1834752.

ПРОДАЮ двокімнатну квартиру (новобудова) на 5 поверсі у Бучачі на  вул. Лісовій, 7 (заг. площа 62,8 кв. м). Є велика лоджія, проведено телефон. Тел.: 8-067-6998117.

Послуги сантехнiка. Монтаж та замiна опалювальних систем. Тел.: 8-097-9318073.

Кафе «Левекс» ПОТРIБні  НА роботу кухар, помiчник кухаря. Тел.: 2-61-71, 8-098-9291499.

ПРОДАЮ приватизовану земельну дiлянку пiд забудову площею 0,06 га в районi мiського парку. Є проект на будiвництво житлового будинку. Тел.: 8-098-9045079, 8-098-9045078.

ПРОДАЮ квартиру поблизу центру  Бучача. Загальна площа 40 кв. м. Зроблено капiтальний ремонт. Цiна договiрна. Тел.: 8-096-6531518, 2-14-11.

ПРОДАЮ примiщення поблизу центру в м. Бучачі. Тел.: 8-067-2854350.

ПРОДАЄТЬСЯ  хата Ганни Зьомик в смт. Золотий Потiк (в центрі, бiля базару). Тел.: 8-098-0790802.

КУПЛЮ мотор ГАЗ-52 новий, конверсiйний або б/у пiсля капiтального ремонту. Тел.: 2-66-45, 8-067-2761238.

РОБИМО ЗНИЖКИ на всi будматерiали. Утеплення будинкiв за сучасною технологiєю. НОВИНКА! Тел.: 8-067-8926228.

У бар «Марiчка» ПОТРIБНI на роботу кухар, помiчник кухаря та офiцiант. Звертатися телефоном 2-22-41 або безпосередньо в бар.