Анонс газети “Нова доба“ за 27 червня 2008 р.

Олександр Чернецький з хутора Баришка поїде на Олiмпiаду в Пекiн.* Банкомати: аби заволодiти вашими грiшми, злодiї... * Цього  року  посiяли  бiльше. * Храмове  свято  у  Золотому  Потоці. * На  прийом  до  народного  депутата.  *   Подарунок  сільським  спортсменам. * Прощальний  вальс  випускників. * Одягнiмо, друзi, вишиванки - наш чарiвний український стрiй. * Його  кумир - чемпіон  світу Іван Гешко.Іван Стребков зайняв почесне шосте місце. * Календар ігор чемпіонату району з футболу. На ногах - солдатськi черевики, чорнило - з ягiд бузини, на весь клас - один пiдручник...Наш район із заборгованості до пенсійного фонду займає передостаннє місце. * «На ринку праці» вісник Бучацького центру зайнятості. * Материнський  проклiн. Цю iсторiю розповiла менi багато рокiв тому моя покiйна бабуся.

  • Олександр Чернецький з хутора Баришка поїде на Олiмпiаду в Пекiн.Майже 230 українських спортсменiв уже вибороли лiцензiю на участь в Олiмпiйських iграх, що проходитимуть у серпнi цього року в столицi Китаю. До цiєї когорти потрапив i борець греко-римського стилю Олександр Чернецький, родовiдне корiння якого тiсно пов’язане з бучацькою землею, а точнiше - iз хутором Баришка (входить до Зубрецької сiльської ради), де ми нещодавно побували i поспiлкувалися з дiдусем майбутнього олiмпiйця Ярославом Володимировичем Мiлецьким.
  • Банкомати: аби заволодiти вашими грiшми, злодiї... Пластиковi картки нинi стають найпопулярнiшим засобом платежiв: позбавля-ють необхiдностi носити готiвку. Їх приймають все бiльше магазинiв, а мережа банкоматiв зростає просто на очах. Утiм, таку популярнiсть кредиток не оминули увагою зловмисники.

  • Європа чекає: Хто стане чемпіоном?
  • Цього  року  посiяли  бiльше
  • Храмове  свято  у  Золотому  Потоці. Храмове свято або престольний празник, як ми звикли казати, тепер у Золотому Потоцi вiдзначається в день Пресвятої Трійцi. Цьогорiч, крiм Золотопотiцького декана отця-мiтрата Василя Бiгуна, у святкуваннi взяли участь й iншi священики деканату.
  • На  прийом  до  народного  депутата. У понедiлок в малому залi засiдань районної ради прийом громадян проводив народний депутат України Михайло Стойко. На запитання жителів району відповідали також перший заступник голови райдержадміністрації Василь Григоришин та міський голова Омелян Оверко.
  • Подарунок  сільським  спортсменам. Минулої п’ятницi з метою сприяння розвитку сiльського футболу та заохочення молодi до спорту перший заступник голови РДА Василь Григоришин, заступник голови РДА з гуманiтарних питань Євген Рiй та заступник начальника вiддiлу у справах молодi та спорту Галина Смеречинська вручили головам сiльських рад спортивну форму (футболки, шорти, гетри) та м’ячi для сiльських футбольних команд.
  • Прощальний  вальс  випускників. У школах району вiдбулися випускнi вечори. 726 юнакiв та дiвчат попрощалися iз рідною школою.
  • Винна касета чи несправне авто? Минулої п’ятницi на вулицi Галицькiй у Бучачi (бiля будiвлi земельного вiддiлу) трапилася ДТП.
  • Одягнiмо, друзi, вишиванки - наш чарiвний український стрiй
  • Його  кумир - чемпіон  світу Іван Гешко. На чемпіонаті світу з кросу серед юніорів у Чехії на дистанції 5 кілометрів наш земляк з Підлісся, випускник Бучацької ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Іван Стребков зайняв почесне шосте місце. Він член юнацької збірної України з легкої атлетики, володар майже 30 нагород, кращий спортсмен Тернопільщини 2007 року, кандидат у майстри спорту. А ще Іван цьогоріч із золотою медаллю закінчив школу.
  • Календар ігор чемпіонату району з футболу
  • На ногах - солдатськi черевики, чорнило - з ягiд бузини, на весь клас - один пiдручник...Дорогі мої земляки! Звертається до вас однокласниця, яка дуже любила малювати. Згадали? Так, це я, Ядвiга Балацька, з того першого випуску Язловецької середньої школи (1948 рiк). Минуло вiдтодi 60 рокiв, а ви, дорогi друзi, живете в моїх спогадах, приходите у сни гарними i молодими, якими були в той час. Згадаймо те далеке минуле!
  • Наш район із заборгованості до пенсійного фонду по сплаті внесків на обов’язкове державне пенсійне страхування один з найгірших в області - займає передостаннє місце. З численних публiкацій «Нової доби» читачi достеменно знають, що вчасна щомiсячна виплата пенсiй значною мiрою залежить вiд  сумлiнної сплати пенсiйних внескiв бучацькими пiдприємствами, бiзнесменами, бюджетниками. А яка насправдii ситуацiя в районi? Хто справно сплачує внески, а хто невиправдано боргує? Про це розмова  iз заступником начальника - начальником вiддiлу надходження доходiв райуправлiння Пенсiйного фонду Наталею Климiв.
  • «На ринку праці» вісник Бучацького центру зайнятості.
  • Материнський  проклiн. Цю iсторiю розповiла менi багато рокiв тому моя покiйна бабуся. Вона взяла мене, свого малолiтнього онука,  до себе на колiна i почала оповiдати.