Анонс газети за 20 червня 2008 р.

На спiльному засiданнi постiйних комiсiй районної ради розглядалося звернення жителiв Пiдзамочка щодо закриття насiннєвого заводу у цьому селi.*Патрiарх Фiларет: «...Коли в 50-тi роки, за життя Сталiна, до мене прийшли з КДБ, то я зразу ж заявив, що  не буду нi доносити на своїх колег, нi видавати органам таємницю сповiдi, чого, власне, вiд мене вимагали» * Мистецька веселка зеленого свята.* До 12-ої рiчницi Конституцiї України. * Конференцiя РО НРУ.* Цього літа ведуча «Ключового моменту» Наталя Сумська  завітає у Русилів.*  Як збільшити  пенсію? Інформує  управління  Пенсійного  фонду.* Гурт «Три дороги» записав у Чорткові касету «Берем’янське весілля» .* Моряк  iз  Пиляви  Петро  Алексевич  служив на  ракетному катері  «Прилуки».* Кінг служив з українськими миротворцями у Косово. * Щоб купання було безпечним.* Весiльний кортеж потрапив У ДТП.

  • На спiльному засiданнi постiйних комiсiй районної ради розглядалося звернення жителiв Пiдзамочка щодо закриття насiннєвого заводу у цьому селi. На адресу голови райдержадмiнiстрацiї Т. Т. Пастуха i голови районної ради О. М. Михайлiва надiйшло звернення вiд жителiв сiл Пiдзамочок, Пiдлiсся i масиву Хатки.
  • Патрiарх Фiларет: «...Коли в 50-тi роки, за життя Сталiна, до мене прийшли з КДБ, то я зразу ж заявив, що  не буду нi доносити на своїх колег, нi видавати органам таємницю сповiдi, чого, власне, вiд мене вимагали» Про своє життя i служiння Боговi розповiдає 79-рiчний глава Української правос-лавної церкви Київського патрiархату Фiларет, в миру - Михайло Денисенко.
  • У чвертьфіналі Євро-2008 німці зіграють з португальцями, хорвати - з турками, італійці - з іспанцями,  а голландці - зі збірною Росії На Євро-2008 завершилися групові турніри. Ось продовження їхньої статистики.
  • Мистецька веселка зеленого свята. Минулого понедiлка у мiському скверi вперше проходив Всеукраїнський фестиваль мистецтв. Його органiзатори - вiддiл культури та туризму РДА і районний будинок культури.
  • До 12-ої рiчницi Конституцiї України. На виконання Указу Прези-дента України В. Ющенка вiд 14 травня 2008 року №443 «Про вiдзначення 12-ої рiчницi Кон-ституцiї України» прийнято вiдповiдне розпорядження голови райдержадмiнiстрацiї «Про вiдзначення 12-ої рiчницi Конституцiї України в районi».
  • Конференцiя РО НРУ. Вiдбулася звiтно-виборна конференцiя районної органiзацiї партiї Народний Рух України, в якiй взяли участь 65 делегатiв вiд 36 осередкiв.
  • Цього літа ведуча «Ключового моменту» Наталя Сумська  завітає у Русилів. Ось уже багато років наші читачі мало не щодня з нетерпінням чекають біля екранів телевізора чергову популярну передачу з Києва «Ключовий момент». Звичайно, вона насамперед викликає  у нас цікавість історіями і долями людей. Однак маємо гордитися і тим, що автором та керівником цього проекту є наша землячка із Русилова, професійна журналістка Галина  Храпко, інтерв’ю з якою свого часу друкувала «Нова доба». Сьогодні ж гість тижневика чарівна ведуча «Ключового моменту» народна артистка України Наталя  Сумська.
  • Як  збільшити  пенсію? Інформує  управління  Пенсійного  фонду.
  • Гурт «Три дороги» записав у Чорткові касету «Берем’янське весілля» . Iван Слободян iз Возилова працює вчителем музики у мiсцевiй школi. А ще вiн - весiльний музика i вже майже два десятки лiт забавляє гостей веселою музикою та дотепними жартами і захоплюється жниборідським віватом «Ой, що то за хлопець до дівки ся строє, а вийде на вулицю - гусака ся боє».
  • Моряк  iз  Пиляви  Петро  Алексевич  служив на  ракетному катері  «Прилуки».
  • Собака Кінг служив з українськими миротворцями у Косово, а тепер разом з сержантом міліції Андрієм Тарнавським патрулює нічні вулиці Бучача. Два  місяці тому у кадрах Бучацького РВ УМВС з’явився чотирилапий помічник по кличці Кінг. От ми з журналістської цікавості й вирішили поговорити з міліціонером- кінологом, інспектором патрульної служби сержантом міліції Андрієм Миколайовичем Тарнавським, щоб дізнатися, як йому працюється з таким напарником.
  • Щоб купання було безпечним. Настало лiто, а з ним і сезон купання. На жаль, прохолодна вода не завжди приносить у спекотну днину лише задоволення, бо щороку трапляються i трагiчнi випадки. Отож, аби уникнути лиха, слiд  дотримуватись правил поведiнки на водоймах i рiчках.
  • Весiльний кортеж потрапив У ДТП. Минулої суботи поблизу Озерян по дорозi на Бучач у ДТП потрапило три автомобiлi весiльного кортежу.