Анонс газети "Нова доба" за 30.05.2008

З перших вуст. Невдовзi  закордоннi  паспорти видаватимуть  У  Бучачi.*
Цитата  тижня. Вітольд Фокін: «Інфляція — звір страшний, але не безсмертний»
* Фальсифікаціям - ні! «Великі  шахраїнці»  * Колегія. У районi зафiксовано три факти корупцiї.  * Вікопомна дата. Вшанування пам’яті Кобзаря у Бучачі. 1 червня - День працiвникiв водного господарства * 1червня - Міжнародний день захисту дітей. Щоб дитина знала свої права Кримінальний ракурс. Безплатне «алло» до суду довело.  Триває операція «Автобус». Інформує  ДАІ

  • З перших вуст. Невдовзi  закордоннi  паспорти видаватимуть  У  Бучачi. З початку минулого року українцям видають закордоннi паспорти нового європейського взiрця. Вони мають певнi особливостi i для того, аби оформити документи на їхнє виготовлення, потрiбна вiдповiдна апаратура. В Бучачi її нема, тому жителi району змушенi їхати у паспортне вiддiлення Чорткова чи у Тернопiль. Втiм, очевидно, до кiнця червня ситуацiя змiниться. Про це в розмовi з начальником сектору громадянства, iммiграцiї, реєстрацiї фiзичних осiб (СГIРФО) Володимиром ЧАЙКIВСЬКИМ.
  • Цитата  тижня. Вітольд Фокін: «Інфляція — звір страшний, але не безсмертний»
  • Фальсифікаціям - ні! «Великі  шахраїнці»...   Не хтось інший, а сам шеф–редактор проекту «Великі українці» Вахтанг Кіпіані поставив під сумнів правдивість підсумкових результатів голосування. У коментарі інтернет–виданню «Телекритика» Кіпіані визнав, що на «турнірну таблицю» суттєво вплинули «вручну». Завдяки десяткам тисяч СМС–повідомлень, які були надіслані з 80 мобільних номерів за останній день, Ярослав Мудрий перемістився з четвертого місця на перше, яке впродовж місяця впевнено посідав Степан Бандера. Отож, «Великий українець» Ярослав Мудрий виявився штучним. «Інтер» просто не витримав «випробування Бандерою», на підтримку якого згуртувалися десятки тисяч національно свідомих та активних громадян.
  • Колегія. У районi зафiксовано три факти корупцiї.
  • Вікопомна дата. Вшанування пам’яті Кобзаря у Бучачі.22 травня з нагоди 147-ї річниці перепоховання праху великого сина українського народу Тараса Шевченка в Україні до підніжжя його пам’ятника у Бучачі були покладені квіти.

  • 1 червня - День працiвникiв водного господарства.

       Мелiоративники розчищають русла рiчок у Соколовi та Пороховi

  • За чотири мiсяцi на Бучаччинi затримано 110 водiїв, якi керували транспортними засобами у станi алкогольного сп’янiння,
  • 15 жителiв району оголошенi у розшук, а мiсто мiлiцiя патрулює вiдтепер iз вiвчаркою.У вiвторок в редакцiї газети «Нова доба» вiдбувся прямий телефонний зв’язок начальника Бучацького РВ УМВСУ в Тернопiльськiй областi пiдполковника мiлiцiї Петра Михайловича ГУКАЛЮКА (на фото) з жителями району. Разом з ним працював начальник Бучацького вiддiлення ДАI Василь Петрович ДАНИЛЮК.
  • ФОНД ПРАЦЮЄ ЕФЕКТИВНО І СТАБІЛЬНО. Діяльність виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України спрямована на реалізацію державної соціальної політики, стратегічних завдань Уряду та Міністерства праці і соціальної політики України у сфері соціального захисту працюючих та членів їх сімей. Про роботу, проблеми та успіхи Фонду розмова з директором виконавчої дирекції Фонду СТАНІСЛАВОМ БОГДАНОВИМ. 
  • 1червня - Міжнародний день захисту дітей.Щоб дитина знала свої права
  • Кримінальний ракурс.  Безплатне «алло» до суду довело.  У сучасному світі просто неможливо обійтися без засобів зв’язку. Телефон у приватному житлі, а тим паче в бізнесових справах часто потрібний більше, ніж власне авто. Правда, щоб користуватись зв’язком, треба оплачувати таку послугу. Молодому тернопільському підприємцю захотілося і телефонні розмови вести, і гроші на них не тратити. 

  • Інформує  ДАІ. Триває операція «Автобус». З 15 травня по 16 червня  проводяться профілактичні заходи на пасажирському автотранспорті під умовною назвою „Автобус -2008".