Закликаємо вшанувати пам'ять нашого героя Ігоря Римара

Волонтери та спілка воїнів АТО м. Бучач повідомляємо всіх небайдужих що 27 січня о 9:00 у церкві с. Ріпинці Бучацького району відбудеться Поминальна Служба Божа з вшанування пам'яті загиблого військовослужбовця 80-тої аеромобільної бригади Ігоря Миколайовича Римара.
Ігоря Миколайовича Римара народився 16 квітня 1987 року в с. Трибухівці Бучацького району Тернопільської області. Виріс без батька, виховували хлопця мама та бабуся. Проживав у с. Ріпинці Бучацького району.
Із початком війни Ігор відмовився від своїх заробітків у Росії. 9 листопада 2014 року був призваний за мобілізацією. Отримав тяжкі поранення 9 січня під час атаки російських бойовиків на новий термінал аеропорту Донецька. У бою від розриву міни Ігорю відірвало руку, розтрощило щелепу і гортань. Через обстріли йому довелось чекати близько семи годин, перш ніж побратими змогли вивезти пораненого з аеропорту до шпиталю, спочатку в Артемівськ, а потім — до Харківського військового госпіталю. Будучи беззбройними, під прицілом терористів, Ігоря 1,5 км виносили Петро Полицяк з побратимом Іваном. Більше двох тижнів воїн боровся за життя, переніс чотири операції.
Помер 27 січня 2015 у Київському військовому клінічному центрі.
Залишилися мати і дружина Леся, з якою прожив тільки 2 роки і 4 місяці. Більше 200 тисяч зібраних коштів на лікування Ігоря дружина після похорону передала для поранених хлопців.
Вічна шана героям, загиблим за незалежність України! Пам’ять про них завжди житиме у наших серцях!
P.S.: Люди, все що ми можемо зробити - підтримати своєю присутністю родини загиблих військових. Приходьте самі, переказуйте знайомим.