Юрій Чижмарь на Бучаччині.

11 грудня з робочим візитом Бучацький район відвідав голова Тернопільської обласної адміністрації Юрій Чижмарь. Голова області ознайомився із ходом відновлювальних робіт після липневої стихії, провів прийом громадян у Бучацькій районній адміністрації та мав зустріч із господарським та громадським активом району.   До Юрія Чижмаря від імені працівників Золопотіцького центру ранньої реабілітації для дітей інвалідів звернулася директор закладу Любов Дубова. Бо навколо даного центру

із унікальною апаратурою витають незрозумілі суперечки. Заклад працює амбулаторно і дає позитивні результати. Але побутує думка, що для району такий центр не потрібний, бо він працює в умовах неповного завантаження , а також потребує фінансування . Звичайно, що було б добре, якби йому надати статусу обласного. Хтось із обласних чиновників, дотичних до цієї справи запропонував перемістити Золотопотіцький центр ранньої реабілітації у дитячий санаторій в Заліщиках, а кваліфікований персонал працевлаштувати у інших  медичних закладах району. Ситуація досить непроста. Тому Юрій Чижмарь пообіцяв розібратися у цьому питанні .

Виступаючи перед буча чанами у районному будинку культури очільник області висловив задоволення ефективним використанням коштів, виділених для ліквідації наслідків стихії. Відновлювальні роботи знаходяться у стані завершення. Директори шкіл міста та району у свою чергу висловили подяку обласному керівникові за велику увагу до освітніх закладів.