Українка з Канади була вражена тим, як до неї поставились в бучацькій аптеці

Уродженка Бучача Галина Двуліт розповіла про неприємний випадок у бучацькій аптеці "Фармако". Жінка приїхала відвідати батьків з Канади і була вражена якістю наданих послуг і поведінкою працівників закладу.
В мого батька стався інсульт, тому я часто відвідувала аптеки. Мені було потрібно купити для батька полоски для глюкометра. Будучи в аптеці я запитала чи в них є такі. Молодий хлопець порадив мені принести глюкометр і вони підберуть. Зрадівши, що не треба їхати в область наступного разу я прийшла з глюкометром. Чемно віддавши його фармацевту я спокійно чекала його повернення. Не сподівалася я, що мене, медика з 20 річним стажем, обдурить хлопчина в аптеці. Повернувшись назад, він назвав ціну 375 гривень. Я заплатила гроші і тоді він віддав мені мій товар. Все здається правильно. Тільки повернувшись додому я побачила, що вони не підходять до мого глюкометра. Подумавши, що він помилився я побігла назад. Але не тут це було. Вислухавши мене він сказав, що в них інших немає. Я чекала такого звичного мені, як в Канаді "вибачте", проте він мовчки показав мені на вивіску, що товари поверненню не підлягають, — розповідає жінка.
За словами Галини, далі була розмова із менеджером аптеки, який теж не вирішив ситуації і повідомив те ж саме. Тоді жінці запропонували залишити товар на реалізацію.
— Винною вийшла я і пробачення просила весь час я. Настроєна я була позитивно, та і сума для мене не значна. Час від часу я заходила в аптеку. Бачила часом тільки моя коробочка з чеком стояла, часом ще одна біля неї. Підходив час повертатися назад в Канаду. Я вирішила запитати в хлопця як просуваються справи. Він єхидно заявив, що ще не продали. Я хотіла завести розмову як і коли, а він мені просто в лице сказав, що я така не одна і це моя справа, і біжіть, жалійтеся куди хочете вам ніхто не допоможе. Пізніше до мене підійшла жінка і розказала свою ситуацію. Їй лікар назначив антибіотик по 250мг. Вони дали їй в капсулах по 500мг. Назад не прийняли і пояснили, що в них такої дози немає, — каже Галина. 
Українка зазначає, що на своєму прикладі хоче застерегти інших жителів Бучача, щоб не потрапляли у подібну ситуацію. Також Галина каже, що в Канаді за такий сервіс із покупцем продавець втратив би цю роботу і в сфері обслуговування він би вже не працював.
— Ми слідкуємо за всіма подіями в Україні, бо це нас болить. І звичайно цей випадок в бучацькій аптеці "Фармако" не єдиний. Я пробувала писати до керівництва аптеки, але відповіді я не отримала. Вибачень я не почула, — підсумувала Галина.
doba.te.ua