Кримінал

Поліцейські виявили порубку дерев

Поліцейські задокументували незаконну порубку деревМешканець Чортківського району відповідатиме перед Законом за незаконну порубку лісових насаджень. Порушника працівники поліції спіймали на місці злочину.

Бучацькі поліцейські викрили місцевого жителя у незаконному видобуванні гравію

гравійСпівробітники відділення поліції №2 (м. Бучач) виявили 52-річного жителя Коропецької громади, який незаконно видобував корисні копалини у межах Національного природного парку «Дністровський каньйон».

Через падіння загинув 54-річний мешканець району

Через падіння загинув 54-річний мешканець районуСмерть чоловіка констатував фельдшер одного із сіл Бучацького району. Виклик про нещасний випадок надійшов 19 листопада близько 20:00. Телефонував місцевий житель і просив допомогти його синові.

В Бучачі повідомили про "замінування" чотирьох установ

В Бучачі повідомили про "замінування" чотирьох установПро замінування місцевого відділення поліції, автовокзалу та двох магазинів у Бучачі на лінію "102" 10 листопада повідомив невідомий.

У Бучацькій районній державній адміністрації виявлено мільйонні афери

У Бучацькій районній державній адміністрації виявлено мільйонні афериФахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області провели планову ревізію фінансово-господарської діяльності Відділу освіти, молоді та спорту Бучацької районної державної адміністрації, за результатами якої встановлено втрат на суму 3,8 млн грн.

Шахрай з Бучача невдовзі постане перед судом

 Шахрай з Бучача невдовзі постане перед судомШтраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років загрожує жителю Бучацького району. Чоловік 1984 року народження своїми протиправними діями завдав збитків на чималі суми.

Житель Бучаччини погрожував людям штик-ножем

 Житель Бучаччини погрожував людям штик-ножемКоролем села називає себе один із місцевих жителів - підприємець, власник кількох магазинів. Односельці чоловіка кажуть, що він серед місцевого населення веде себе зухвало і постійно провокує конфліктні ситуації.