Запрошуємо до спільної молитви у церкві Св.Покрови

У НЕДІЛЮ, 19 квітня. Воскресіння Христове.
Запрошуємо парафіян та всіх бажаючих до спільної молитви під час он-лайн трансляці у церкві Св.Покрови на нашій сторінці в домашніх умовах.
Початок о 10 годині. 
 Церква Покрови Пресвятої Богородиці

Згідно розпоряджень Блаженнішого Святослава, митрополита Василія, єпископа ординарія Димитрія, кожен християнин має обовʼязок взяти участь у Божественній Літургії у дні святкові через он-лайн трансляцію в домашніх умовах, оскільки Богослуження у нашому храмі служаться при зачинених дверях.

Велике прохання звернути увагу на розпорядження наших єпископів та санітарної служби України у збереженні свого та здоровʼя ближніх.

До уваги парафіян церкви Святої Покрови!

Слава Ісусу Христу! Дорогі брати і сестри. У зв‘язку із наполегливим проханням голови Тернопільської ОДА, адресованим нашим Владикам і священикам, про неухильне дотримання угод між Урядом і Всеукраїнською Радою Церков і Релігійних Організацій (ВРЦіРО) щодо порядку проведення Великодніх святкувань, заплановане освячення Великодніх страв вулицями м. Бучач ми змушені скасувати. Натомість заохочуємо до освячення в режимі онлайн за допомогою телебачення чи інтернету, та у відповідний момент окропити страви свяченою водою самостійно.

Освячення онлайн із церкви Святої Покрови буде транслюватися о 12:00 з офіційної сторінки церкви у ФБ.

Сердечно перепрошую за незручності. Декан Бучацького деканату УГКЦ о. Олег Гронський.