Спільна молитва до Зарваницької Богородиці за припинення пандемії

7 квітня 2020 р. Б., у празник Благовіщення Пресвятої Богородиці, по храмах Бучацької єпархії УГКЦ, о 15:00 год. розпочнеться Молебень до Богородиці, Спільна молитва до Зарваницької Богородиці за припинення пандемії

7 квітня 2020 р. Б., у празник Благовіщення Пресвятої Богородиці, по храмах Бучацької єпархії УГКЦ, зокрема у храмах, де є чудотворні ікони Матері Божої, а саме: в Улашківському монастирі отців Василіян, в с. Савелівка, в с. Вовківці та в с. Устя Зелене, з благословення правлячого Архиєрея Бучацької єпархії Владики Димитрія (Григорака), о 15:00 год. розпочнеться Молебень до Богородиці, а відтак вервиця за припинення пошесті коронавірусу у світі.

Таким чином, вірні Бучацької єпархії УГКЦ долучаться до спільної молитви, яка триватиме і у Тернопольсько-Зборівській Архиєпархії УГКЦ перед чудотворною Зарваницькою іконою. Захід транслюватимуть наживо.

«Запрошую усіх, кому небайдужа доля світу, нашого народу та своя особиста, в день Благовіщення Пресвятої Богородиці усіма родинами стати на молитву, - закликає митрополит Василій,– прошу о 15: 00 год. перед екранами телевізорів чи комп’ютерів єдиними устами звернутися до Божої і нашої Матері та просити Її заступництва». Молитву у Соборі Тернополя очолить владика Теодор Мартинюк. У той самий час у Зарваниці молитиметься митрополит Василій, а в кожному храмі митрополії священники служитимуть Молебень до Пресвятої Богородиці.

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ