Допомога медикам Бучача

Допомога медикам БучачаПриємно, що у цей час є люди, яким не байдуже, які переживають за рідних, знайомих, які знаходяться далеко, але серцем  вони в Бучачі. Дякуємо бучачанам закордоння, які проявили ініціативу зібрання коштів для потреб медиків нашого району.

Достеменно невідомо хто є ініціатором цієї доброї справи, але вже хочемо подякувати Лілі Шподарунок, Анастасії Слізяк (United Kingdom).  Ця інформація по збору коштів була розміщена на соц.сторінках фейсбуку:

Who I'm raising money for

Пандемія COVID-19 досягнула вже й України..... На превеликий жаль, першими, хто зустрінеться з вірусом, будуть наші медики. Тільки будучи захищеними та «озброєними», вони зможуть захистити та лікувати наших рідних та близьких в Бучачі.

How donations will be used

Зібрані кошти будуть передані спілці підприємців Бучача (в особі Василя Юрківа) та будуть використані на закупівлю предметів особистого захисту та медикаментів першої необхідності в лікарню району. Спілка підприємців вже розгорнула масштабну волонтерську діяльність на місці та намагаються якнайшвидше знайти, замовити та доставити медикам речі, які необхідні на даний момент.

Щиро дякуємо за Вашу допомогу та добро в цей нелегкий час!

Дякуємо всім хто відгукнувся на цю ініціативу. Здоровʼя Вам та Вашим близьким ))

Сторінка у ФБ:  Facebook